dimarts, 5 d’abril de 2016

A LA CLASSE DE PRIMER FEM CONTES
EL PARE I EL NENVet aquí  una vegada hi havia un  nen que volia toca  una  estrella i el seu pare el va  puja a las aspallas i  no   la  van

pude    agafa   i     despres      sen van ana    tristos   i quan

estavan caminan va   caure   la   estrella  i   no sen van adonar i quan van arriba a casa dons van veure per les noticias que va caure una estrella.

Vet aquí   un   gat  vet aquí un gos aquest conte s’ha fos.Marc De la Mora

Maryam Dira

Jana Màrquez

Carla Oferil

ELS 4 GATSVet aqui una vegada 3 gats i un de diferent. Bevian llet i menjaven peix. Van anar a pescar i van trobar un... tresor i es van imprasuna molt perque hi havia molt or.

Conte contat conte acabat.Mireia Alejo

Marc Camps

Gil Roca

Oriol Sierra

Arnau Torrents

LA MARE RATOLINA I ELS 8 FILLSUna   vegada   hi   havia   una    mara ratolina   que    tania    8   fills   estavan  jugan   amb  la bufanda  que  feia  la  mara   la  mara  va   anar a compra   llana  i   els i va dir que no obrisin la porta que  hi havien    guineus  que  us pudia  manja   fills    meus  i a la guineu quan  va  senti  que  la  mara  sen anava    va  tuca   la  porta   toc   toc   es  la  mara   ratolina obriu  la  porta va dir un ratolí  iuju  iuju  pudrem  juga  i la guineu sels va menja i la mara es  va mori i els fills tambe es van muri. Conta contat conta acabat. 

ELS GATS I ELS ROBOTSHi havia una vegada una nit  fosca uns gats i uns robots que jugaban am uns gats. Mes tart una sanyora va truca a la porta i sels va ampurta de viatge … a   folguerolas.  

I    el  que  no o  vulgui  creura  que u  vagi a  veure.Dani Abascal

Sara Crivillés

Jana Isern

Èlia Jimenez

EL REGNA DELS GATSVet aquí una vegada en un regna dels gats hi havia un poblet  i manjavan peix i bavien  llet  era la  primera  vegada  que van veure  una estrella  i de la estrella  va  surti  un ovni  i l ovni va ataca al pobla. Tiraban  fum  i es van adormi  i  va  caure una altra estrella  i de  la  estrella va caure  una   nau  especial  i de la  nau especial  va  surti un super  eroi  i va   salva  el  pobla FI         Marc Cortina

Vinyet Ordeix                                  

Ariadna Plans

Aina Quintana


LANCANTERI DEL ROBOTUna   vegada  hi  havia uns   gatets que vivian am un rubot

i van truva un gat i  al  rubot  li  va  fe  un ancanteri i el van convartir amb un gat gran i van vani els seus amics i el robot va tornar a fe un altra ancanteri i va convartir els gats amb bombetas.

 Vet aqui un gat i vet aqui un gos aquest conte sa fos.Clara Costa

Jordi Esquís

Roger Mur

Pol Tobajas

LAMOR DEL PARE I AL FILLUna  vegada  hi havia un pare i un nen i el pare va  porta al nen a cole despres del cole van ana al parc i as va fe fosc van a fe un vol i van mira  el cel i van veura una estrella

molt maca  el nen li  va di el pare testimo molt i es un gos i es un gat i aquest conte sa acabat.IRINA SOLÀ

BRUNA SERRANO

PAULA RUIZ

NIL ADAN

LES 9 RATETAS

Vet    aqui  una  vegada hi havia 9  ratetas  que  jugavan am la bufanda  i van surti de casa i una rateta va 

caura al pou  i  la van salba i van viura  falisus.FIPOL CAPDEVILA

IVET CASANOVA

ORIOL GUERRERO

LYDIA MARTINEZ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada