divendres, 17 de març del 2017

COSMO CAIXA

El proper dijous dia 23 de març els alumnes de primer anirem a fer dos tallers al Cosmo Caixa. Aquests tallers són: Toca toca i els Camins de l'electricitat.
RECORDEU!!! Cal portar esmorzar, el dinar i el beure dins d'una motxilla. Aneu amb roba i calçat còmode. 
ATENCIÓ HORA DE MARXAR!!! Marxarem  a 2/4 de 9, ja que a les 10 del matí  tenim hora per realitzar un taller. 
 

Per saber més...

TOCA TOCA
La protecció del medi és clau per al planeta. A la Terra hi ha ecosistemes molt diversos, amb una flora i una fauna molt diferents, determinades per les condicions ambientals: temperatura, humitat, estat del sòl, nutrients...
En aquest espai podràs veure com són i com pots tenir cura de les zones mediterrànies, les selves tropicals i els deserts, i també els seus pobladors més singulars: boes, peixos, granotes, estrelles de mar..., i descobrirem com ens hi podem relacionar. (text extret bloc Cosmo Caixa)

ELS CAMINS DE L'ELECTRICITAT
Aquest taller pretén aprofitar la curiositat dels infants per fer-los descobrir alguns comportaments de l'electricitat.
A partir d'uns experiments, que podrien fer pensar als nens i nenes que fer ciència és gairebé com jugar, se'ls posa en contacte amb un seguit d'experiments per tal que puguin descobrir alguns fenòmens elèctrics. Així, tot jugant i experimentant amb diferents materials (fustes, plàstic, cartró...) descobriran que n'hi ha que deixen passar l'electricitat fàcilment i d'altres que no. L'educador anima els infants a classificar per parelles els materials d'acord amb el que han anat observant i, mentre van experimentant, els planteja una pregunta, tal vegada sorprenent: "...I nosaltres a quin grup ens col·locaríem?". Una pregunta que porta implícit el repte de com ho podríem demostrar.
(text extret bloc Cosmo Caixa)

Tutores de Primer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada